Liemarka er et fjellområde i Nes kommune på østsiden av Liodden i Hallingdal og som grenser inn mot Vassfaret, Liodden ligger ca 5 km syd for Nesbyen. Spennende og "vilt" terreng med fantastisk utsikt fra mange utsiktspunkter, og med mange fiskevann. Høyeste fjell er Blåfjell, 1154 m.o.h. En god grusvei fører inn i området opp til ca 1000 m.o.h. Veien er avgiftsbelagt, og med ny automatbom. Det er mange merkede turstier  i området, og fine grusveier for sykling i retning Flå og indre Vassfaret.

Vinterstid blir det kjørt opp løyper i området som er knyttet sammen men løypenettet på østsiden av dalen. Løypekjøringen er avhengig av bidrag fra hytteeiere.  Foreningens formål er at alle hytteeiere i område Liemarka skal ha en forening til å ivareta felles interesser, og i samarbeide med grunneiere, vegstyret, fiskeforeningen og Nes Kommune. Fellesinteressene vil være knyttet til veier, parkeringsplasser, skiløyper og fiske samt å fremme et godt sosialt samhold i hytteområde. Vellet administrerer oppkjøring av skiløyper og hjemmesiden. Henviser også til Liemarka`s venners Facebookside.  https://www.facebook.com/groups/2471650685/

 

Innkalling til årsmøte i Liemarka Vel

Innkalling til årsmøte i Liemarka Vel

Det innkalles til årsmøte i Liemarka Vel den 22. august 2020 kl 16.00 på Vassfartoppen. Saksliste følger, men er ihht. vedtektene som dere finner på www.liemarka.com NB!! Endringer kan forekomme dersom endringer i Covid-19-situasjonen.

Les mer
Løypepreparering vinteren 2020

Løypepreparering vinteren 2020

Liemarka Vel oppfordrer alle til å bidra til preparering av løypene. Løypene blir preparert så lenge som mulig – vi er avhengig av ditt bidrag. Løypeavgiften er på kr 850,-. Betal med Vipps, nr 510366. Eller til konto 2351 75 37276. Vennligst oppgi navn i kommentarfeltet.

Les mer
Slik kan det være