Status 5 september 2019 for Mobilmast Øyvassfjell

Status 5 september 2019 for Mobilmast Øyvassfjell

10.09.19 15:34 av Svein Otto Schjerven

Etter samtaler med Nes kommune og Telenor idag, kan vi rapportere følgende fremdrift i prosjektet: Prosjekt søknad er mottatt av Nes kommune, og sendt ut på høring. Frist for kommentarer er satt til 23 september. Deretter forventes en uke behandling i teknisk etat i Nes kommune. NB! Disse tidsestimater forutsetter at det ikke kommer innsigelser mot prosjektet, som krever store endringer. Telenor har utstyr som mast og brakke klare, og vil sette igang montering så snart prosjektet er godkjent i Nes kommune. Dersom vi unngår uforutsette hindringer, skal mobilmast være operativ i løpet av 2019. Dette opplever vi som oppklarende og gledelige meldinger, etter en lang og usikker periode. La oss håpe at alt går etter planen fremover. Vennlig hilsen fra Osmund Ueland og Svein Otto Schjerven

Les mer
Årsmøte Liemarka Vel

Årsmøte Liemarka Vel

20.08.19 21:43 av Odd Marius Rosvold

Årsmøte Liemarka Vel, Tid: 7 september 2019 kl 16.00 Vassfartoppen Alle hytteeiere i Liemarka er velkommen, og vi oppfordrer alle eiere og brukere av hytter i Liemarka til å være medlemmer i Vellet. Vi trenger din støtte for og kunne arrangere løypekjøring, rydding og merking. Medlemskontigent for 2019 er kun 150kr , og kan Vippses til nr.510366. Vær vennlig og oppgi navn og telefon og epost adresse.

Les mer
Nye styreleder og kasserer Liemarka vel

Nye styreleder og kasserer Liemarka vel

11.09.18 19:12 av Kai Arne Ødegård

Kai Arne Ødegård leder Liamarka Vel, hytte Bådstjernlia kjøpt 2014. Fra Sylling i Lier,samboer og til sammen 4 voksene barn. Ønsker alle medlemmer og ikke medlemmer velkommen til en prat om hvordan vi skal ta vare på dette fine området vårt. Kaffen er alltid klar. Tore Flygind kasserer 64 år, gift med Gerd. Bosatt i Asker og har 2 voksne barn. Bygde hytte på Kråkehaugen i 2011 og synes vi er heldige som har fått mulighet til å etablere oss i Liemarka med hyggelig miljø og flott terreng.

Les mer

Kategorier