Liemarka er et fjellområde i Nes kommune på østsiden av Liodden i Hallingdal og som grenser inn mot Vassfaret, Liodden ligger ca 5 km syd for Nesbyen. Spennende og "vilt" terreng med fantastisk utsikt fra mange utsiktspunkter, og med mange fiskevann. Høyeste fjell er Blåfjell, 1154 m.o.h. En god grusvei fører inn i området opp til ca 1000 m.o.h. Veien er avgiftsbelagt, og med ny automatbom. Det er mange merkede turstier  i området, og fine grusveier for sykling i retning Flå og indre Vassfaret.

Vinterstid blir det kjørt opp løyper i området som er knyttet sammen men løypenettet på østsiden av dalen. Løypekjøringen er avhengig av bidrag fra hytteeiere.  Foreningens formål er at alle hytteeiere i område Liemarka skal ha en forening til å ivareta felles interesser, og i samarbeide med grunneiere, vegstyret, fiskeforeningen og Nes Kommune. Fellesinteressene vil være knyttet til veier, parkeringsplasser, skiløyper og fiske samt å fremme et godt sosialt samhold i hytteområde. Vellet administrerer oppkjøring av skiløyper og hjemmesiden. Henviser også til Liemarka`s venners Facebookside.  https://www.facebook.com/groups/2471650685/

 

Årsmøte Liemarka Vel

Årsmøte Liemarka Vel

Årsmøtet i Liemarka Vel blir avholdt på "Sollys" i Nesbyen sentrum og ikke på Vassfartoppen. Årsaken er Covid-19 situasjonen og avgjørelsen er tatt i forståelse med Vassfartoppen. Årsmøtet avholdes som tidligere fastsatt 22. august kl 16.00, men på nytt sted Sollys, Alfarvegen, Nesbyen. Sollys ligger rett etter Turistkontoret og Thoen Hotell. Det er ingen servering på Sollys - så ønsker man kaffe eller annet må den enkelte ta med dette selv. Styret ønsker velkommen til årsmøtet.

Les mer
Innkalling til årsmøte i Liemarka Vel

Innkalling til årsmøte i Liemarka Vel

Det innkalles til årsmøte i Liemarka Vel den 22. august 2020 kl 16.00 på Vassfartoppen. Saksliste følger, men er ihht. vedtektene som dere finner på www.liemarka.com NB!! Endringer kan forekomme dersom endringer i Covid-19-situasjonen.

Les mer
Løypepreparering vinteren 2020

Løypepreparering vinteren 2020

Liemarka Vel oppfordrer alle til å bidra til preparering av løypene. Løypene blir preparert så lenge som mulig – vi er avhengig av ditt bidrag. Løypeavgiften er på kr 850,-. Betal med Vipps, nr 510366. Eller til konto 2351 75 37276. Vennligst oppgi navn i kommentarfeltet.

Les mer
Slik kan det være